Aanmeldzuilen

Een aanmeldzuil is een digitale receptie, je kunt zo zelf eenvoudig kenbaar maken dat je aanwezig bent. Dit is een perfecte oplossing voor tal van situaties en locaties. De aanmeldzuilen van diz zijn dan ook te vinden bij (nagenoeg alle) ziekenhuizen in Nederland, bij tandartspraktijken, huisartspraktijken, hotels, bedrijfsgebouwen, en op vele andere locaties. Zelf buiten worden deze interactieve kiosken gebruikt, zodat bijvoorbeeld chauffeurs zich snel kunnen aanmelden vanuit hun vrachtwagen.

De diz aanmeldzuilen zijn standaard uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, exact passend bij jouw wensen. Zo integreren wij touchschermen in alle formaten, QR-code-, barcode-, en RFID scanners, printers, ID lezers, pasdispensers, etc. Zo is elke diz aanmeldzuil klaar voor de toekomst en vlekkeloze werking met de software. Zoek je een complete oplossing? In samenwerking met onze softwarepartners kunnen we zelfs een aanmeldzuil inclusief aanmeldsoftware en koppelingen naar jouw backend aanbieden.

Profiteer ook van onze ervaring en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn je graag van dienst met vrijblijvend advies en een passend voorstel.