Branches

Apotheken en tandartspraktijken

Aanmeldzuilen helpen binnen de apotheken en tandartsen branche om de administratieve processen te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en de algehele ervaring van de patiënten te verbeteren.

Bekijk projecten

Banken

Informatiezuilen worden steeds vaker gebruikt binnen de bankenbranche om klanten te voorzien van snelle en gemakkelijke toegang tot relevante informatie en bankdiensten. Deze zuilen zijn meestal geplaatst in bankfilialen, waar ze dienen als self-servicepunten voor klanten.

Bekijk projecten

Begraafplaatsen en herdenkingsplaatsen

Informatiezuilen wijzen bezoekers van een begraafplaats snel en gemakkelijk de weg naar hun overleden dierbaren. Gaat het om een herdenkingsplaats, dan wint de bezoekerservaring veel aan betekenis door een respectvolle uitleg over wie hier herdacht wordt, en waarom.

Bekijk projecten

Beurzen en evenementen

Laat uw klanten en bezoekers op een interactieve wijze kennis maken met uw producten of diensten. Ook het digitaal aanmelden of registreren van bezoekers is mogelijk met de informatiezuilen en touchtafels uit ons verhuurassortiment. Zowel voor organisatoren als standhouders hebben we passende oplossingen.

Bekijk projecten

Bibliotheken

Vele bibliotheken hebben inmiddels de publieksbestendige digitale producten van diz weten te vinden. Uiteraard de welbekende self-check units met geïntegreerde betaalfunctie maar ook wayfinding, internet-werkplekken of multi-touchtafels met educatieve oplossingen zijn in een moderne bieb aanwezig.

Bekijk projecten

Horeca

Een easy-order kiosk is perfect inzetbaar als extra verkooppunt in uw horecagelegenheid. Met behulp van ons self-service bestelpunt (binnen of buiten) kunnen uw gasten snel en gemakkelijk een keuze maken uit uw menu. Een easy-order kiosk is uitstekend te gebruiken op locaties zonder caissière. Onze producten kunnen direct op de kassa worden aangesloten.

Bekijk projecten

Musea

Musea gaan met hun tijd mee. Tentoonstellingen worden dynamischer, collecties worden op een meer interactieve manier gepresenteerd. Met een informatiezuil of multitouch table is het mogelijk de hele collectie van een museum te laten zien, zonder dat deze fysiek aanwezig is. U kunt meer vertellen in minder ruimte en bovendien in iedere gewenste taal.

Bekijk projecten

Ontvangst- en wachtruimten

Een wachtruimte of ontvangsthal is dé plaats om uw doelgroep de juiste boodschap op de juiste plaats te kunnen aanbieden. Wilt u klanten of bezoekers tot actie aanzetten dan kiest u voor touch-functionaliteit. Is het beeldscherm puur bedoeld om te informeren, dan is een van onze heldere schermen voldoende. Wij zijn u graag van dienst met passend advies.

Bekijk projecten

Overheid

De digitale informatiezuilen van DIZ spelen een essentiële rol binnen de overheidsbranche door effectieve en moderne communicatie mogelijk te maken. Deze geavanceerde zuilen dienen als cruciale informatiepunten in openbare ruimtes, waar ze burgers voorzien van actuele en relevante informatie.

Bekijk projecten

Parkeergarages en trein- en metrostations

Parkeergarages en OV-stations zijn plaatsen waar een servicezuil herkenbaar, robuust en hufter-proof moet zijn. Naast een snel te leveren service als het kopen van een kaartje kunnen in onze zuilen diverse andere functionaliteiten ingebouwd worden. Denk bijvoorbeeld aan een printer of een directe spreekverbinding met een medewerker.

Bekijk projecten

Recreatie

Onze publieksbestendige outdoor ticketautomaten staan bij de entree en zorgen voor het ontlasten van de kassamedewerkers en een snelle toegang voor de bezoekers. diz levert dergelijke ticketzuilen via een van de softwarepartners, die de complete toegangscontrole verzorgt in pretparken, zwembaden en dierentuinen.

Bekijk projecten

Religieuze gemeenschappen

De digitale donatiezuilen van het bedrijf Diz bieden een moderne en handige manier voor kerkgemeenschappen om donaties te ontvangen en betrokkenheid te vergroten. Deze zuilen vervangen traditionele collectemanden en accepteren zowel contante als elektronische betalingen, zoals creditcards en mobiele betalingen. Ze zijn voorzien van gebruiksvriendelijke touchscreeninterfaces die donateurs begeleiden bij het selecteren van het donatiebedrag en de betalingsmethode. Bovendien kunnen deze zuilen dienen als informatiecentra voor de kerkgemeenschap, waar leden evenementen, aankondigingen en nieuws kunnen bekijken. Dit moderne en geïntegreerde systeem helpt kerken bij het vergemakkelijken van financiële transacties, het stimuleren van transparantie en het aanmoedigen van betrokkenheid bij hun gemeenschap.

Bekijk projecten

Transport- en distributiecentra

De tijd die een vrachtwagen doorbrengt bij een dockingstation is bij voorkeur zo kort mogelijk. Een aanmeld- en registratiezuil stelt de chauffeur in staat direct al bij aankomst op het terrein de vrachtgegevens te laten inlezen en alle benodigde informatie rechtstreeks het systeem in te sturen. Het resultaat? Meer volume in minder doorlooptijd.

Bekijk projecten

Winkels en winkelcentra

Wayfinders, bestelzuilen, klantentellers, etalageschermen of handgel-dispensers… diz is dé retailspecialist en heeft vele grote en kleine retailers voorzien van bestelzuilen, in alle branches. Onze oplossingen zijn te vinden in de winkels van Parfumerie Douglas, HEMA, Only for Men, Suitable, Zeb België, Praxis, Coco Maison, Iris Optiek, Intersport, Fietsenwinkel.nl en vele anderen.

Bekijk projecten

Zorg

Nieuwe technologieën en toepassingen bieden naast hulp aan zorgprofessionals ook steeds meer voordelen en mogelijkheden voor de patiënt. Met een aanmeldzuil is het mogelijk om patiënten een sneller, digitaal alternatief te geven. Baliemedewerkers kunnen de vrijgekomen tijd gebruiken voor patiënten die extra aandacht nodig hebben of zich liever persoonlijk aanmelden.

Bekijk projecten