Toepassingen

Aanmeldzuil

Jouw bezoeker kan zich eenvoudig en snel digitaal aanmelden op een aanmeldzuil. Met het touchscherm en additionele hardware zoals een barcodescanner, ID-reader, printer en een pas-dispenser creëren we een volledige self-service opstelling.

Bekijk projecten

App promotie zuil

Promoot uw app op een groot scherm. De meeste van onze producten kunnen worden geleverd met geïntegreerde Android PC.

Bekijk projecten

Auto loket

Bedienbaar vanuit de auto, zorg voor korte wachttijden en tevreden bezoekers. In vele uitvoeringen verkrijgbaar en voor elke locatie een passende oplossing.

Bekijk projecten

Bestelzuil

Breng uw webshop naar de winkelvloer met een selfservice bestelzuil. Op deze wijze kunt u uw klant altijd van dienst zijn. Geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen. Geïntegreerde betaal-terminal en scanner mogelijk.

Bekijk projecten

Bioscoop Ticketzuil

Bestel uw tickets op deze self-service oplossing. Maak uw keuze op het touchscreen, betaal en uw ticket wordt geprint.

Bekijk projecten

Calamiteiten zuil

Voor diverse grote oliemaatschappen vervaardigen wij calamiteiten zuilen. Hierop kunnen werknemers en bezoekers zich veilig melden bij een calamiteit. Voorzien van diverse innovatieve componenten.

Bekijk projecten

Camera zuil

Ook voor uw camerazuil of photobooth is diz de juiste partij. Een publieksbestendige opstelling met geïntegreerde camera, conform uw wensen en eisen.

Bekijk projecten

Chauffeurszuil

Een volwaardige outdooroplossing zorgt voor stroomlijnen van uw distributie. Onze veelvuldig ingezette chauffeurszuilen zijn de manier op wachttijden te verkorten en een digitale vrachtbrief te implementeren.

Bekijk projecten

Check-in zuil

Met een Self check-in zuil zorgt u voor een enorme update van uw hotel of gastenverblijf. Uw gasten zorgen zelf voor de correcte verwerking van hun reservering. Met een betaal-terminal en RF-ID scanner kan uw gast zelf de key-card/sleutelkaart registreren.

Bekijk projecten

Collaboration touch-table

Onze grote touchtafels zijn perfect geschikt voor brainstorm sessies, groepsoverleg, control rooms en vele andere locaties. Samenwerken in optima forma!

Bekijk projecten

Digital signage

Communiceer gericht met de doelgroep door opvallende en attractieve informatie te tonen op onze grote displays. Verkrijgbaar in wand en staande modellen, voor indoor en outdoor.

Bekijk projecten

Digitale buiten reclame

Robuuste publieksbestendige outdoor producten, voorzien van een digitaal display achter veiligheidsglas. Toon uw boodschap op elke locatie.

Bekijk projecten

Digitale receptie

Laat uw bezoekers snel, gemakkelijk en eenvoudig aan- en afmelden met onze complete digitale receptie opstellingen. Een digitaal zelf-registratiesysteem heeft vele voordelen!

Bekijk projecten

Digitale salontafel

Met een digitale salontafel biedt u uw gasten een innovatieve interactieve ervaring in een ontspannen setting.

Bekijk projecten

Digitale showroom

Met digitale en interactieve oplossingen wordt uw showroom een experience center! Uw productinformatie digitaal raadplegen of met object-herkenning de show stelen. Maatwerk is geen probleem.

Bekijk projecten

Distri zuil

Efficiënte docking zonder rompslomp. Met de distri zuilen zorgt u voor efficiëntie in het transport. Het resultaat? Meer volume in minder doorlooptijd.

Bekijk projecten

Donatie zuil

Zorg voor een self-service donatie oplossing met onze donatiezuilen. Met het touchscreen kan informatie worden geraadpleegd en met de betaal-terminal of contactless-payment module wordt een donatie gegeven.

Bekijk projecten

Drive-thru kiosk

Een outdoor drive-thru kiosk is voorzien van een groot formaat high-bright monitor en een innovatief communicatie systeem tussen klant (auto) en medewerker, zodat bestellingen snel en correct verwerkt worden.

Bekijk projecten

Easy order kiosk

Een easy-order kiosk is perfect inzetbaar in uw restaurant, snackbar, fast-food winkel of retail-locatie. Onze budgetvriendelijke en moderne bestelzuilen zorgen voor een significant hogere bestelwaarde. De betaal-terminal, bonprinter en scanner worden geïntegreerd.

Bekijk projecten

Enquête zuil

Met onze enquête zuilen krijgt u een indruk van de mening van uw gasten, bezoekers of medewerkers. Op het gebruiksvriendelijke touchscreen kan de input snel en efficiënt worden ingegeven.

Bekijk projecten

Etalage displays

Met grote opvallende displays met een hoge lichtopbrengst in uw etalage is uw boodschap altijd zichtbaar. Een digitale etalage is verkrijgbaar in vele formaten. Met recht Windowdressing 2.0.

Bekijk projecten

Fotokiosk

Een complete publieksbestendige kiosk met geïntegreerde fotoprinter. Wij produceren self-service oplossingen voor HEMA en andere afnemers.

Bekijk projecten

Gambling kiosk

Functionele sport-betting oplossingen, waarop gebruikers zelf weddenschappen kunnen aangaan en achtergrond informatie kunnen opzoeken. 24/7 toegang en geen wachtrijen.

Bekijk projecten

Games table

Grote multi-touch tafels met spannende games? Een Android game spelen op een 65 inch display? Een digitale voetbaltafel? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk projecten

Geheugentrainer

Een multi-touch display geïntegreerd in een grote tafel, of in een verrijdbare opstelling. Regelmatige geheugentraining door ouderen verbetert de mentale prestaties, de aandacht en de concentratie.

Bekijk projecten

Gevangenis displays

Deze zeer robuuste oplossingen zijn inzetbaar in huizen van bewaring, gevangenissen en politiecellen. Vandalismebestendig en op afstand beheerbaar. Diverse functies zijn zo mogelijk, zoals tv kijken, toilet doorspoelen, dag- en nachtverlichting en intercom.

Bekijk projecten

Grafwijzer zuil

Een outdoor zuil met een serene uitstraling, perfect inzetbaar als digitale grafwijzer. Op het touchscreen toetst u de achternaam in en de plattegrond wordt getoond en desgewenst afgedrukt.

Bekijk projecten

Huur

Onze innovatieve producten zijn perfect inzetbaar op beurzen en evenementen. Een selectie van onze producten kan gehuurd worden. Zowel voor organisatoren als standhouders hebben we passende oplossingen.

Bekijk projecten

ID check zuil

Een self-service kiosk met geïntegreerde paspoort/ID scanner. Zelfs een extra check middels camera is mogelijk. Check de ID van uw burgers, bezoekers, medewerkers of klanten. Professionele onbemande bezoekersregistratie!

Bekijk projecten

Industrie zuil

Speciaal voor industrieel gebruikt ontwikkeld en verkrijgbaar in vele formaten en designs. Ook voor de voedselverwerkende industrie zijn er diverse mogelijkheden. Optionele aansluiting op perslucht om een overdruk te creëren.

Bekijk projecten

Infozuil

Een Infozuil is een zuil, binnen of op straat, waarop allerlei informatie via een beeldscherm geraadpleegd kan worden. Kies een infozuil uit het grootste assortiment van Nederland.

Bekijk projecten

Instructie zuil

Met een instructie zuil geeft u duidelijke veiligheidsinformatie aan uw bezoekers. Met deze effectieve digitale poortinstructie (met examen) kunt u het veiligheidsgedrag op uw locatie te verbeteren.

Bekijk projecten

iPad zuil

Ook voor een tablet zijn er diverse public-proof modellen verkrijgbaar. Op deze wijze beschermd u de kostbare tablet tegen diefstal.

Bekijk projecten

Kids corner

Een interactieve kids corner is helemaal van deze tijd. Met onze multi-touch tafels en overige oplossingen heeft u geen kind aan ze.

Bekijk projecten

Loyalty zuil

Loyalty as a service, zet de klant centraal met onze loyalty zuilen. Zorg voor terugkerende klanten met speciale acties. Onze loyalty zuilen worden uitgerust met bijvoorbeeld een QR en barcodescanner en bonprinter.

Bekijk projecten

Luggage zuil

Zelf bagage inchecken of gebruiken maken van een bagage-bezorgservice, alles is mogelijk met onze luggage zuilen.

Bekijk projecten

Menukaart zuil

Biedt uw klanten een digitale menukaart. Zo wordt bestellen wel heel gemakkelijk!

Bekijk projecten

Museum tafel

Breng uw collectie tot leven met een digitale museum tafel. Toon afbeeldingen en filmpjes op een innovatieve manier, te gebruiken door meerdere bezoekers gelijktijdig.

Bekijk projecten

Narrowcasting

Voor al uw uitingen van interne en externe communicatie hebben wij passende oplossingen. Met onze displays in behuizing valt uw boodschap zeker op!

Bekijk projecten

Object herkenning

Met een multi-touch tafel met object-herkenning haalt u een zeer innovatieve oplossing in huis! Maak uw producten interactief, door het plaatsen op het schermoppervlak komt gekoppelde content automatisch te voorschijn.

Bekijk projecten

OV kiosk

Een OV kiosk bestaat in vele vormen en maten. Onze OV Chipkaart palen zijn veelvuldig in gebruik. Maar ook onze OV ticket automaten en service- en informatie-kiosken zijn op menig perron te vinden.

Bekijk projecten

Parkeer automaat

Robuuste en publieksbestendige parkeerautomaten voor parkeergarages of in de open lucht. Vele inbouwcomponenten mogelijk, op deze wijze is een veilige ticketing-ervaring gegarandeerd.

Bekijk projecten

Presentatietafel

Voor uw beurzen, personeelsvergaderingen, museum of ander evenement; onze presentatietafels zijn elektronisch in hoogte en kijkhoek instelbaar. Verkrijgbaar in diverse schermformaten.

Bekijk projecten

Productselector

Een interactieve productselector waarop u op een innovatieve wijze producten kunt selecteren. Combineer, stel samen en bestel.

Bekijk projecten

Registratiezuil

Overal waar bezoekers of gasten zich dienen te registeren is een registratiezuil een perfecte tool. Ontlast uw balie, receptie en beursmedewerkers en vertrouw op de beproefde techniek van onze registratiezuilen.

Bekijk projecten

Scanzuil

Self ordering kiosk

Op een self ordering kiosk kan uw klant zelf producten bestellen. Met geïntegreerde PIN-automaat is afrekenen snel en efficiënt.

Bekijk projecten

Self-service kiosk

Met een self-service oplossing faciliteert u zelfbediening voor uw klanten of bezoekers. Denk aan het aanpassen van persoonlijke gegevens, het inzetten van een order, het aanmelden bij een organisatie, het lid worden of juist een lidmaatschap opzeggen. De mogelijkheden zijn legio.

Bekijk projecten

Servicezuil

Een servicezuil is een handige tool om uw gasten of burgers van dienst te zijn. Via de zuil worden allerhande zaken afgehandeld, digitaal en zonder wachttijden. Een grote variëteit aan modellen is beschikbaar.

Bekijk projecten

Smart payment system

Een complete betaaloplossing, met cards, cash (munt en/of papiergeld). Uiteraard in een robuuste en veilige kiosk waarop doeltreffend en klantvriendelijk de nodige handelingen kunnen worden verricht.

Bekijk projecten

Smartwall

Een complete smartwall met diverse interactieve systemen geïntegreerd, dat is de kracht van diz. Een fabrikant met eigen design en engineering levert vak- en maatwerk, passend bij elke locatie!

Bekijk projecten

Supermarkt scanzuil

De scanzuilen zijn niet meer weg te denken in de supermarktbranche. Diz levert complete scanzuilen waarop de klant de boodschappen kan scannen en kan afrekenen.

Bekijk projecten

Tablet-assisted sales

Voor vragen, achtergrondinformatie of het klaarzetten van een bestelling kan een medewerker in de retail gebruik maken van een tablet. Een compact medium dat zeker in combinatie met de juiste tablethoezen een handige tool is.

Bekijk projecten

Taxi zuil

Het bestellen van vervoer was nog nooit zo gemakkelijk. De taxizuil zorgt voor een betere doorstroming van bezoekers terwijl het de receptie van bedrijven en instellingen ontlast.

Bekijk projecten

Ticket kiosk

Via deze self-service kiosken kunnen snel en eenvoudig toegangstickets worden aangeschaft. Voor indoor en outdoor gebruik. Lange wachtrijen aan de kassa’s worden hiermee vermeden.

Bekijk projecten

Tijdregistratie zuil

Met tijdregistratie- en toegangsterminals kunt u snel een eenvoudig de aan- en afwezigheid van medewerkers bijhouden. Een digitale all-in-one tool voor Urenmanagement.

Bekijk projecten

Toegangsterminal

Een complete toegangsterminal met betaalmogelijkheid, ticketprinter, scanner en touchscreen. Voor elke locatie een passende oplossing.

Bekijk projecten

Toeristische infozuil

Een toeristische infozuil is een doeltreffend medium om toeristen te informeren over actuele evenementen en bezienswaardigheden. Voor binnen en buiten toepassingen!

Bekijk projecten

Toiletruimte schermen

RVS geslepen wandbehuizingen voor narrowcasting. Deze public-proof opstellingen zijn speciaal ontworpen voor toepassing in toiletruimten.

Bekijk projecten

Touch totem

Een interactieve totem voor binnen of buiten. Door het grote touchscherm is deze digitale pilaar perfect te plaatsen in winkelcentra, showrooms en welkomstruimten.

Bekijk projecten

Touchtable

Een grote touchtable bedienbaar door meerdere personen tegelijkertijd. Perfect als blikvanger in uw showroom, beurstand, museum en bibliotheek.

Bekijk projecten

Tourniquet zuil

Deze modulaire toegangssystemen zijn perfect inzetbaar als self-service draaipoort.

Bekijk projecten

Transport zuil

Een digitale check-in of check-out oplossing, voor indoor of outdoor transporttoepassingen. Bedienbaar vanuit een vrachtauto of juist centraal geplaatst in het distributiecentrum.

Bekijk projecten

Videowall

Echt opvallen doe je met een videowall. Alle configuraties zijn mogelijk 2X2, 3X3 of iedere andere invulling. Naadloze integratie bij u op locatie.

Bekijk projecten

Voorraad kiosk

Al uw producten leverbaar uit voorraad? Plaats een voorraad kiosk in uw winkel.

Bekijk projecten

Wachtruimte wachtverzachter

Overal waar u moet wachten zorgen wij voor een wachtverzachter. Een digitaal scherm met nuttige informatie of entertainment.

Bekijk projecten

Wayfinding zuil

Een interactieve kaart op een groot touchscherm. Bepaal je bestemming en ontvang de route, met vele innovatieve toevoegingen.

Bekijk projecten

Webshop zuil

Toon je webshop op de winkelvloer. Self-service kiosks met optioneel een geïntegreerde scanner en PIN-module.

Bekijk projecten

Weegzuil

Onbemand vrachten wegen met een weegkiosk. Met geïntegreerde contactless paslezer.

Bekijk projecten

Welkomstscherm

Ontvang uw bezoekers digitaal en heet ze welkom met een digitaal welkomstscherm. In vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Bekijk projecten

Zelf-scan zuil

Self-check out voor uw klanten. Scan en betaal op een interactieve zelf-scan zuil.

Bekijk projecten

Ziekenhuis zuil

In ziekenhuizen vind u onze aanmeldzuilen maar ook specialistische gezondheidszuilen, poli-zuilen of handscanzuilen.

Bekijk projecten