Maatwerk

Naast de vele standaard modellen hebben wij haast ongelimiteerde mogelijkheden als het gaat om maatwerkoplossingen. Op basis van jouw wensen bepalen we het ontwerp en de benodigde inbouwcomponenten.

Maatwerk is onze kracht

De USP’s van maatwerk bij diz

  • Flexibel en innovatief
  • Afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Eigen design op basis van jouw huisstijl
  • Beproefde productiemethoden
  • Concurrerende prijsstelling

Exclusief door eigen design

diz wil dat jij goed voor de dag komt. Daarom worden onze producten ontworpen door eigen designers en in onze fabriek met veel zorg vervaardigd. Bij het ontwerpen van de producten houden we rekening met jouw wensen zodat de producten volledig voldoen aan jouw eisen. Onze bewezen oplossingen komen perfect tot hun recht in publieke of openbare ruimtes en zullen jouw bezoeker of klant niet ontgaan.

Specialist in maatwerk

De engineers van diz zijn gespecialiseerd in custom design oplossingen. Samen met jou of jouw architect bespreken wij de mogelijkheden en visualiseren het product conform jouw wensen en eisen. Op deze wijze zijn wij altijd in staat een passend voorstel te presenteren. Na akkoord vervaardigen wij de productietekeningen, die ter goedkeuring aan je worden aangeboden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je gericht adviseren.

Voorbeelden van maatwerkprojecten

Easy Orderkiosken Nijntje Museum

Videohulpzuil NS

Wayfinding Waasland Shopping

Opvallende outdoor informatiezuilen Universiteit Leiden

Custom outdoor kiosk voor Grondstoffenbank Agriport

Unieke zelfbedieningszuilen voor Gemeente Haarlem