• diz
  •  > 
  • Projecten
  •  > 
  • Custom outdoor kiosk voor Grondstoffenbank Agriport

Custom outdoor kiosk voor Grondstoffenbank Agriport

Sommige locaties vragen om een doordachte maatwerkoplossing. Grondstoffenbank Agriport is zo’n locatie. De specialisten van diz hebben voor deze klant een custom oplossing vervaardigd, exact passend bij de omstandigheden op locatie. Deze onbemande weegkiosk is voorzien van een 3,5 meter hoge stofsnorkel met gecombineerde luchtinlaat en -uitlaat. In combinatie met de beproefde constructie en de hardware van diz heeft deze klant nu de best verkrijgbare oplossing!

In onze buitenoplossingen worden kwalitatief hoogwaardige componenten ingebouwd. De geïntegreerde touchmonitor heeft een zeer hoge lichtopbrengst en optical bonding. Bij touchmonitoren van andere fabrikanten is er een luchtlaag tussen het beeldscherm en het touchscreen. Hier kunnen stofdeeltjes, condens en zelfs insecten zich ophopen. Bij de outdoor touchmonitoren van diz wordt deze luchtlaag opgevuld met een 100% transparante kunstharslaag, zodat beide componenten vast met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel: een enorm helder beeldscherm, met een meer nauwkeurige touch-functionaliteit en een hoge weerstand.

diz integreert overigens in alle outdoor kiosken een volwaardig climate control systeem. Dit systeem wordt aangestuurd door een thermostaat en een hygrostaat. Verwarmen, koelen en ontvochtigen al naar gelang de weersomstandigheden! Hierdoor blijven alle geïntegreerde componenten functioneren, in weer en wind, en is een lange levensduur mogelijk.

En toen ging het snel, een custom oplossing geleverd binnen 4 weken! Van opdracht, engineering, fabricage, assemblage tot en met installatie op locatie! diz is dé specialist in outdoor oplossingen, ook voor uw project.