Over Ons

Wie zijn wij?

diz is ontwerper en fabrikant van informatiezuilen, monitorbehuizingen, multi-touch tafels en tabletoplossingen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij marktleider in het inzetten van publieksbestendige, digitale en interactieve oplossingen. Zowel de overheid als het bedrijfsleven, in Nederland en ver daarbuiten, maakt gebruik van onze creatieve en toegankelijke oplossingen.

Wat doen wij?

diz adviseert, ontwerpt, produceert en ontzorgt. Vanuit onze ruime ervaring adviseren wij jou gericht over de vele mogelijkheden en inbouwcomponenten van onze digitale producten. Van self-service kiosk tot informatiepunt, van aanmeldzuil tot wayfinding- of webshopkiosk, je bepaalt zelf de toepassing en uitstraling van onze producten. Wij willen dat jij goed voor de dag komt.

Waarom diz?

diz is onafhankelijk, innovatief en professioneel. Wij bieden een bewezen en beproefd Nederlands product tegen een concurrerende prijsstelling. Indien gewenst slaan wij de handen ineen met onze gespecialiseerde softwarepartners om aan jouw specifieke softwarewensen tegemoet te komen. Wij zijn flexibel en inventief. Ons team staat voor je klaar met de best passende digitale oplossingen!

“We varen blind op de adviezen van diz”

Commercieel directeur Chino Klaverweide-Lorteije van ORIBI id-solutions geeft aan: “Het grootste en meest leuke project in samenwerking met diz is voor AET (Antwerp Euroterminal) in België geweest. Chauffeurs (zo’n 200 per dag) komen hier aan en moeten zichzelf kunnen identificeren voor ze verder Europa in mogen. diz informeert ons altijd goed over de productlijnen, en dat zorgt ervoor dat we zo nu en dan van model wisselen. Zo maken we nu gebruik van de laatste, meest moderne versie”.

Vacatures

Wil je ook aan de slag in een innovatieve en creatieve omgeving? Kom dan werken bij diz en draag bij aan onze uitdagende projecten.

Assemblage Medewerker