Waarom diz?

diz is onafhankelijk, innovatief en professioneel. Wij bieden een bewezen en beproefd product tegen een concurrerende prijsstelling. Indien gewenst slaan wij de handen ineen met onze softwarepartners om aan jouw specifieke softwarewensen tegemoet te komen. Wij zijn flexibel en inventief. Ons team staat voor je klaar met de best passende digitale oplossingen!

Hardware en software mogelijkheden

Als een van de weinigen is diz een absolute specialist op het gebied van publieksbestendige behuizingen, zonder dat je bijbehorende apparatuur en programmatuur/software af hoeft te nemen. Dat betekent voor jou dat diz de behuizingen volledig naar jouw wensen kan ontwerpen of aanpassen. Jouw eigen softwarespecialisten kunnen dan ook rekenen op een moeiteloze samenwerking.
Wil je wèl hardware en/of software bij jouw informatiezuil of behuizing? Ook dat kan probleemloos. diz levert beproefde industriële hardwarecomponenten met een lange levensduur en werkt samen met verschillende softwarepartners die op elk gebied en voor elke branche een bewezen oplossing leveren.

Betrouwbaar voor al jouw projecten

Van één of enkele stuks tot zeer grote projecten, diz is jouw betrouwbare en aangewezen partner die je inzicht geeft in de exponentiële groei van nieuwe technologieën. Daarnaast bieden wij je hiervoor perfect passende (en veelal kostenbesparende) oplossingen.

Exclusief door eigen design

Alle informatiezuilen zijn aan te passen naar jouw eigen huisstijl en wensen voor het ontwerp. Er wordt gebruik gemaakt van materialen als staal, RVS, glas, hout, kunststof etc. Hierbij richten wij ons op jouw designwensen, gecombineerd met onze beproefde productiemethoden. Zo zorgen wij voor ergonomie en gebruiksgemak in al onze producten en blijft jouw investering binnen de perken. Ben je benieuwd naar onze designs? Neem gerust contact met ons op, wij hebben vele voltooide projecten beschikbaar ter impressie.

“Zeer professioneel, alles top!”

“De communicatie met diz is gemakkelijk en de samenwerking is geweldig” geeft de CEO van Eyefactive, Matthias Woggon, aan. Deze Duitse firma is een aansprekende leverancier van touchtafels en kiosken. “We doen al sinds 2013 zaken met diz, met de eerste LCD touch tafel”. “We bestellen altijd producten uit dezelfde productlijn, dankzij de goede samenwerking met diz weet ik dat ze een groot potentieel hebben, veel klanten wereldwijd zijn erg enthousiast over deze publieksbestendige oplossingen”.