Software

Onafhankelijk advies

De belangrijkste functie van publieksbestendige digitale oplossingen is jouw klant of bezoeker van de juiste informatie te voorzien en de gewenste actie uit te lokken. Daarvoor is vaak specialistische software nodig. diz werkt samen met softwareleveranciers die experts zijn in hun vakgebied. Wij kunnen je dan ook onafhankelijk adviseren over de vele mogelijkheden. Uiteraard kun je de software ook zelf aanleveren.

Effectieve totaaloplossing

Wij informeren je graag over de mogelijkheden, uiteraard zijn jouw wensen hierbij het uitgangspunt. Gecombineerd met onze designzuilen, monitoren en veelzijdige hardwaremogelijkheden helpen we je op deze manier aan een effectieve totaaloplossing tegen een concurrerende prijsstelling.

Eigen software

Indien gewenst kun je ook jouw eigen software gebruiken. Het is bij ons zelfs mogelijk om een lege behuizing met daarin jouw eigen hardwarecomponenten en software aan te schaffen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Informatiezuilen- en narrowcasting software

Door gebruik te maken van de juiste software op jouw informatiezuilen en monitoren trek je meteen de aandacht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om jouw klant direct aan te zetten tot actie. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met mogelijkheden om het gebruik van jouw zuilen en monitoren te optimaliseren.

Multitouch software

Voor Multitouch tables wordt specifieke software gebruikt. Deze (multi)touch software biedt een verzameling van applicaties waarmee je op een unieke manier jouw producten en diensten kunt presenteren. Toon onder meer afbeeldingen, video’s, folders en websites binnen een multitouch omgeving of zet jouw producten en diensten in de kijker via één van de games.

Kioskbrowser en Lokanimatie

Een kioskbrowser zorgt voor de beveiliging van jouw interactieve zuil of selfservice kiosk en functioneert als een ‘schil’ rondom de browser. Zo kunnen gebruikers niks afsluiten! Jouw product kan zo veilig in een openbare omgeving worden ingezet.

Een lokanimatie is te vergelijken met een screensaver, maar speciaal bedoeld om de aandacht van jouw klanten te trekken.