Informatiezuilen- en narrowcasting software

De juiste software

Door gebruik te maken van software op jouw informatiezuilen en monitoren trek je direct de aandacht van de klant. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om een call to action op de zuilen en touchmonitoren te plaatsen en jouw klant direct aan te zetten tot de gewenste actie. Er zijn vele mogelijkheden om het gebruik van jouw zuilen en monitoren te optimaliseren. We brengen je graag in contact met onze gespecialiseerde softwarepartners, maar uiteraard kun je ook zelf de software verzorgen.

Lokanimatie

Wanneer er een aantal minuten geen gebruik wordt gemaakt van de zuil of touchmonitor vertoont deze een lokanimatie. Dit is te vergelijken met een screensaver, maar speciaal bedoeld om de aandacht van jouw klanten te trekken. De lokanimatie wordt afgestemd op jouw huisstijl zodat deze opvallend en aansprekend is voor jouw klanten en bezoekers. Je kunt kiezen voor onze standaard lokanimatie.

Narrowcasting

Toon jouw boodschap op het juiste moment op de juiste locatie aan de juiste doelgroep. Met behulp van narrowcastingsoftware bepaal je zelf wat er wordt getoond en wanneer, zelfs op afstand kun je aanpassingen doen. Met behulp van gebruiksvriendelijke software stel je zelf de content samen.

Kioskbrowser

De beveiliging van jouw informatiezuil of touchmonitor

De mening van een klant: “Het is niet te geloven hoe snel een klein kind een onbeveiligde computer kan laten crashen.” Als eigenaar van een informatiezuil of touchmonitor wil je niet dat gebruikers jouw computer opzettelijk of per ongeluk kunnen beschadigen. Met een kioskbrowser houd je het gebruik van jouw softwareomgeving onder controle. Je bepaalt wat de gebruiker kan doen en zien.