Wie zijn wij?

diz is ontwerper en fabrikant van informatiezuilen, monitorbehuizingen, multi-touch tafels en tabletoplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij marktleider voor het inzetten van publieksbestendige, digitale en interactieve oplossingen. Zowel de overheid als het bedrijfsleven, in Nederland en ver daarbuiten, maakt gebruik van onze creatieve en toegankelijke oplossingen.

Over ons

diz is een bloeiend bedrijf met een creatieve en technische achtergrond. Ons team van enthousiaste en kundige medewerkers staat voor je klaar om van jouw project een succes te maken!

Productie

Onze fabriek met showroom is gevestigd aan de A12 in Zoetermeer. Hier beschikken wij over alle faciliteiten om onze positie als marktleider waar te maken. Het hele proces van plaatwerk en plaatbewerkingen hebben wij in eigen beheer. Onze vakbekwame metaalbewerkers zorgen voor de fabricage van onze producten. Zij beheersen o.a. TIG-lassen, MIG-lassen,  Aluminium lassen, RVS lassen en stiftlassen. We zijn goed in visueel mooi afwerken, hieraan herken je de diz producten! Wij hebben de beschikking over een uitgebreid hightech machinepark voor metaalbewerking en plaatbewerkingen met onder andere een kantbank, ponsmachine, snijapparaat, uithoekbank, knipbank, zaagbank, persbank en poedercoatcabine met oven.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is onze kracht, naast de vele standaard modellen hebben wij haast ongelimiteerde mogelijkheden als het gaat om maatwerkoplossingen. Samen met jou bepalen we welke van onze duurzame producten het beste aansluit op jouw wensen en doen je hiervoor een passende aanbieding.

Ontwerp

Onze technisch tekenaars zijn zeer ervaren in het ontwerpen en engineren van publieksbestendige producten voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Wij werken voornamelijk met staal en RVS en voorzien onze producten van een poedercoating in RAL-kleuren.
Tenslotte assembleren onze medewerkers de diverse hardwarecomponenten en zijn jouw producten klaar voor gebruik. Onze technische buitendienstmedewerkers zijn je graag van dienst met een snelle en vakkundige installatie op locatie.