Achter de schermen bij diz!


Vandaag rijden we een dagje mee met Ricardo van Minnen, één van onze monteurs. Hij houdt zich bezig met het afleveren, plaatsen, aansluiten en repareren van de zuilen door heel Nederland en België. Hij zorgt ervoor dat de zuilen werkend worden achtergelaten en dat de klant tevreden is. Vaak is hij de hele dag op pad om zijn werkzaamheden uit te voeren.

‘Het klantencontact maakt mijn werk leuk’

Omdat Ricardo door heel het land aan het werk is, heeft hij veel contact met verschillende klanten. Hij geeft aan dat dit één van de aspecten is wat zijn werk leuk maakt. Daarnaast speelt de variatie in de werkzaamheden een grote rol; de ene dag levert hij een huurzuil de andere dag staat het plaatsen van bijvoorbeeld een VVV i-punt op de planning.

Ook komt Ricardo op locaties waar je als bezoeker normaal niet mag of kan komen, bijvoorbeeld achter de schermen bij een attractiepark of dierentuin.

Wilt u meer informatie over de informatiezuilen van diz? Neem dan contact op met één van onze salesmedewerkers. En wellicht dat Ricardo uw bestelling dan bij ú aflevert.