• diz
  •  > 
  • Nieuws
  •  > 
  • Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen 2020

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen 2020


29 en 30 januari a.s. vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Op stand nr. 61 tonen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestelzuilen, retail-kiosken en self-service oplossingen.

Breng uw webshop naar de winkelvloer met een bestelzuil. Op deze wijze kunt u uw klant altijd van dienst zijn. Geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen, wij maken het uw klant erg makkelijk! Creëer eenvoudig extra verkooppunten en voorkom dat uw klant naar de concurrent gaat. Ook meer omzet en doorstroom genereren? Tevreden klanten en medewerkers? Nooit meer ‘nee’ verkopen? Bezoek onze stand nr. 61 voor een passend advies.

Met een bestelzuil beschikt u over een extra verkooppunt zonder inzet van personeel. Ook brengt u uw volledige online assortiment en mogelijkheden in-store beschikbaar. Op deze wijze vindt uw klant altijd alle productinformatie, uw winkel blijft een belangrijke bestemming voor uw klant en biedt een stuk extra beleving en verbetert zo de customer experience. Of u nu een fysiek uitverkocht artikel toch wilt kunnen aanbieden in uw winkel, of uw klant een snelle en efficiënte bestelmogelijkheid wilt geven in uw restaurant, of in de supermarkt een zelfscan-en-go betaalzuil wilt inzetten: diz is uw partner.

diz is dé retailspecialist en heeft vele grote en kleine retailers voorzien van bestelzuilen, in alle branches. Onze oplossingen zijn te vinden in de winkels van Parfumerie Douglas, HEMA, Only for Men, Suitable, Zeb België, Praxis, Coco Maison, Iris Optiek, Intersport, Fietsenwinkel.nl en vele anderen.