• diz
  •  > 
  • Nieuws
  •  > 
  • Self Checkout kiosk in samenwerking met Duranmatic en HP

Self Checkout kiosk in samenwerking met Duranmatic en HP


Wat hebben we hier enorm naar uitgekeken; elkaar weer echt ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken! Van 20 t/m 22 september vindt Gastvrij Rotterdam 2021 plaats in Rotterdam Ahoy. Dit is dé horecavakbeurs voor de laatste trends en ontwikkelingen. Op deze beurs presenteert diz in samenwerking met Duranmatic en HP een Self Checkout kiosk voor elke ondernemer, klein of groot.

Met een Self Checkout kiosk kunnen klanten zelf producten scannen en afrekenen. Hierdoor bespaar je op de kosten en verbeter je de klantervaring. Wij maken samen deze technologie bereikbaar voor iedereen. Ook op jouw locatie kan de wachttijd korter en het afrekenen sneller. Bijkomende voordelen? Een Self Checkout kiosk neemt minder plaats in dan een reguliere kassa. De klant is in controle en kan op eigen tempo zelf afrekenen. En ondertussen heeft het personeel meer tijd voor andere taken!

Benieuwd naar de onthulling van deze Self Checkout kiosk? Kom dan naar Gastvrij Rotterdam 2021 en bezoek onze stand 3.113. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website gastvrij-rotterdam.nl Uiteraard kun je deze Self Checkout kiosk ook bekijken in onze showroom, of bij Duranmatic of HP.