Veel gasten en weinig personeel? Wij hebben de oplossing!


Het huidige personeelstekort in de horeca is een probleem voor iedereen. Horeca ondernemers zijn ontzettend blij dat zij weer gasten kunnen ontvangen. Maar door het enorme personeelstekort in deze sector staan de ondernemers voor een grote uitdaging. Er zijn simpelweg geen medewerkers te krijgen die deze gasten kunnen bedienen. Ruim 90.000 horecamedewerkers zijn in een andere sector aan de slag gegaan. 60% van alle ondernemers heeft nu minder personeel in dienst dan voor de crisis.

Wij bieden een structurele oplossing. Zet onze bestelzuilen in die het opnemen en verwerken van de bestellingen kunnen overnemen. Dan heb je meer personeel over om het product te maken. Misschien heb je zelf wel eens een maaltijd besteld en afgerekend op een bestelzuil en het gemak ervaren? Een bestelzuil is als extra personeel dat 24/7 aan de kassa staat. De bestellingen komen automatisch binnen in de keuken, volledig digitaal. Geen kans op fouten en de klant heeft alle vrijheid om jouw producten te verkennen en te kiezen. Een bestelzuil vermindert wachtrijen en door de upselling wordt het gemiddelde bestelbedrag 15 tot 30% hoger dan aan de kassa!

Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden van onze bestelzuilen. Van 20 t/m 22 september vindt Gastvrij Rotterdam 2021 plaats in Rotterdam Ahoy. Dit is dé horecavakbeurs voor de laatste trends en ontwikkelingen. Bezoek onze stand 3.113. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website gastvrij-rotterdam.nl. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen.