• diz
  •  > 
  • Projecten
  •  > 
  • COCO maison bestelzuilen in woonwinkels

COCO maison bestelzuilen in woonwinkels

 

Woondecoratie COCO maison volgt de interieurtrends op de voet en ontwikkelt op basis daarvan haar eigen collectie woondecoratie. Dit merk is een bekende speler in de woonbranche. De producten zijn via de eigen webshop te bestellen, maar ook ruim verkrijgbaar bij een groot aantal dealers. Om het volledige assortiment in-store bij de dealers aan te kunnen bieden maakt COCO maison gebruik van de beproefde diz bestelzuilen.

De diz bestelzuilen zijn perfect inzetbaar voor deze shop-in-shop toepassing. COCO maison heeft gekozen voor de diz1722 met touch-monitor, PIN-terminal, Android besturingssysteem en een opvallend signageboard. Hierdoor valt de bestelzuil zelfs op in de grootste woonboulevard. diz installeert de complete opstelling op locatie en stemt alles af met de dealers, dus volledige ontzorging voor COCO maison!

Neem eens een kijkje bij de filialen van Odrada, IJtsma Livingworld, Interieurwereld, Hartog wonen, Berckelaer wonen, Oosterbaan Living, Eijerkamp, Van Donzel, Schippers woonwereld, Henders & Hazel, Xooon, Jansen totaal wonen, Dok2, Piet Klerkx, Otje van Potje, Pakkie Zoersel, Leski, Lowik Meubelen, Trendhopper, Weber Woonwereld, Fameus wonen e.v.a.

Ook op zoek naar een opvallende bestelzuil met PIN? Neem contact op voor de mogelijkheden.