• diz
  •  > 
  • Projecten
  •  > 
  • Johma oet Twente kiest voor digitale oplossingen van diz

Johma oet Twente kiest voor digitale oplossingen van diz

 

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit de keuken van Johma. Voor een gestroomlijnde distributie en productie maakt Johma gebruik van de producten van diz.

Er is een distri-zuil geleverd inclusief aanrijdbeveiliging en fundatie. Deze weerbestendige outdoor oplossing is bedienbaar vanuit een vrachtwagen en personenauto door de dubbele uitvoering met elk een touchscherm en intercom systeem.

De distributieverwerking wordt vervolgens digitaal doorgevoerd naar een eveneens door diz geleverde balieopstelling in het pand. Onze engineers hebben deze exact conform de wensen van Johma ontworpen, passend bij de bestaande situatie op locatie. Deze fraaie documentverdeler is zeer innovatief en voorzien van drie 12 inch P-CAP touchschermen en geïntegreerde LED-verlichting. Deze verlichting schakelt naar het juiste aflegvak dat correspondeert met een laaddok. Zo weet de chauffeur meteen uit welk vak hij zijn documenten moet pakken. Slim en efficiënt transport!

Voor de productielijnen van Johma zijn robuuste industriële zuilen vervaardigd. Deze zijn modulair uitgevoerd en in een balie-, wand-, of sta uitvoering in te zetten. Gezien de locatie zijn deze zuilen vervaardigd uit geparelstraald RVS, een zeer glad oppervlak is immers een must in de voedselbereidingsindustrie. Met behulp van de geïntegreerde componenten, zoals een accu-touch monitor, een climate control systeem, RFID lezer, barcodescanner en een printer, ontstaat een snelle en effectieve productie.

En tenslotte heeft Johma nog een drietal diz20-2 zuilen afgenomen.

Ook een project waarbij diz-producten uw efficiëntie kunnen vergroten? Neem contact op voor een vakkundig advies en een vrijblijvend voorstel.