• diz
  •  > 
  • Projecten
  •  > 
  • Personeelstekort in de Horeca? Koop of huur een bestelzuil!

Personeelstekort in de Horeca? Koop of huur een bestelzuil!

De horecasector heeft een enorm tekort aan personeel. Dit zorgt voor grote problemen, er zijn zelfs ondernemers die er gedwongen voor kiezen een dag per week de deuren te sluiten. Dat kan anders. Met een digitale bestelzuil kunnen jouw gasten zelf bestellen op het touchscherm. Na betaling via de ingebouwde betaalterminal wordt de bestelling automatisch doorgezet naar jouw keuken. Na bereiding haalt jouw gast zijn bestelling af. Simpel, doeltreffend en bewezen effectief!

Met de bestelzuilen van diz kies je voor een selfservice oplossing. Wij hebben staande-, wand-, en baliemodellen in ons assortiment die ook in jouw horecaonderneming kunnen zorgen voor meer omzet. Onze producten zijn compatibel met alle kassaleveranciers. Onze producten zijn volledig op maat, kleur en design te leveren, passend bij jouw onderneming. Geen wachtrijen meer, maar tevreden gasten die zonder keuzestress kunnen bestellen. De slimme bestelzuil zorgt voor automatische up-sales.

Is dit nu klantvriendelijk? Ja zeker! Het personeel wordt optimaal ingezet en hierdoor is er meer persoonlijke aandacht voor jouw gasten mogelijk. Door jouw gasten in hun eigen tempo te laten bestellen op een bestelzuil wordt er meer besteed, dit heeft McDonalds al bewezen.

En de kosten? Die vallen enorm mee. In ieder geval veel goedkoper dan een extra personeelslid. En met onze huurmogelijkheden betaal je een vast maandelijks tarief. Zo kun je zonder investering toch extra omzet draaien! We berekenen graag de maandelijkse kosten voor jouw onderneming.