Ticketautomaat Paleis Het Loo

Nationaal museum Paleis Het Loo wordt grondig verbouwd en is bijna klaar. Om snel en gemakkelijk tickets aan te schaffen kunnen de bezoekers nu gebruik maken van een ticketautomaat. Deze volwaardige outdoor oplossing is in opdracht van een van onze partners vervaardigd en geplaatst op deze mooie locatie. In deze ticketautomaat integreren wij een 22 inch touchmonitor met een hoge lichtopbrengst, zo is deze goed afleesbaar onder alle weersomstandigheden. Uiteraard zijn er ook een betaalterminal, een bonprinter, een scanner en een ticketprinter ingebouwd. Zo kan de bezoeker zelf tickets selecteren en aanschaffen. Ook een speakersysteem en microfoon ontbreken niet, zodat er een intercomverbinding kan worden gemaakt.

diz is specialist in dergelijke selfservice automaten, waarmee je op een kostenefficiënte en veilige manier de klantvriendelijkheid én de rentabiliteit kan verhogen. Zowel op bemande als onbemande locaties garanderen ze een snelle en efficiënte ticketverkoop. Hierdoor vermijd je lange wachtrijen, ook op drukke momenten.

Zo’n ticketautomaat werkt intuïtief en helpt de bezoeker bij het maken van zijn keuze. Onze ticketautomaten zijn dagelijks volop in gebruik bij onder andere dierentuinen, pretparken, musea, parkeergarages, zwembaden, bioscopen, events en vele andere openbare locaties.