Wayfinder Hogeschool Utrecht

 

Hogeschool Utrecht is een ambitieuze hogeschool in een dynamische omgeving. Als University of Applied Sciences wordt er onderwijs verzorgd en worden er onderzoeken verricht. Aankomende professionals worden opgeleid die gewild zijn op de arbeidsmarkt. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk versterkt hun impact in de regio.

Het is altijd makkelijk als je een groot gebouw binnen loopt dat er een plattegrond aanwezig is waarop duidelijk wordt weergegeven waar alles zich bevindt. diz heeft daar een mooie oplossing voor bedacht.

In opdracht van HU heeft diz een wayfinder geplaatst om de bezoekers bij binnenkomst te helpen aan informatie. Het systeem zorgt ervoor dat medewerkers van de hogeschool een afspraak met de bezoeker kunnen aanmelden voor ontvangst. De bezoeker kan zich aanmelden bij de wayfinder, waarna de medewerker van de Hogeschool een melding krijgt en de bezoeker kan ophalen. Daarnaast kan de wayfinder gebruikt worden voor het opvragen van een route naar een bepaalde ruimte. Op de smartphone van de bezoeker wordt hierbij een website geopend waarin de route van de gevraagde ruimte wordt weergegeven.

Tevens heeft de hogeschool diz gevraagd een op maat gemaakt receptiemeubel en lichtbord te fabriceren. Dit receptiemeubel is naast de wayfinder geplaatst. Hier kunnen bezoekers terecht bij een hostess voor vragen.