• diz
  •  > 
  • Projecten
  •  > 
  • Webshopzuilen bij de Herenschoenenwinkel in Eindhoven

Webshopzuilen bij de Herenschoenenwinkel in Eindhoven

 

De Herenschoenenwinkel (dHw) in Eindhoven is een pionier op het gebied van omnichannel toepassingen. De winkel heeft al sinds 2009 webshopzuilen van diz in de winkel staan. De webshopzuilen bevallen zo goed dat de winkel de zuilen heeft laten omwisselen voor nieuwe zuilen met een eigentijdse look.

Op de twee nieuwe zuilen, model diz2422 portrait, is de webshop geïnstalleerd waarop de bezoeker door de website kan scrollen en schoenen en bijbehorende producten op kan zoeken. Door middel van de webshopzuil is er een mooi overzicht van het aanbod van de dHw beschikbaar. Naast het tonen van het assortiment uit de winkel is het ook mogelijk voor de bezoeker om op te zoeken of de juiste maat nog op voorraad is. De webshopzuil is een extra verkoper in de winkel. Al bepaalt de klant natuurlijk helemaal zelf of hij zijn bestelling op scherm wil bekijken of liever de hulp inroept van een medewerker.

Het dHw-concept combineert het oude vertrouwde, persoonlijke verkoopmodel met de techniek van nu. En wel op een bijzonder succesvolle manier: in 2010 werd het dHw-concept genomineerd voor de ING-retailjaarprijs in de categorie ‘Bricks en Clicks’.

In 1938 start (E.M.J.) van Bommel met zijn vader (F.J.) van Bommel in Eindhoven een schoenenwinkel aan de Willemstraat. In 1992 neemt zoon Eduard (E.F.J.) deze winkel over en verhuist naar de Hooghuisstraat. Na tien jaar succesvol ondernemen volgt wederom een verhuizing. Dit keer naar een pand aan de Vrijstraat. Tot dat moment verkoopt van Bommelschoenmode zowel dames- als herenschoenen. In 2009 gaat echter een grote droom in vervulling, terug naar de basis, daar waar het schoenengeslacht van Bommel goed in is: de verkoop van herenschoenen. Op 25 september 2009 opent E.F.J. van Bommel ‘deHerenschoenenwinkel’ in het unieke winkelgebied Admirant Shopping. Oud ontmoet hier nieuw: op de ene deur vindt u de naam van Bommel schoenmode (de naam die al generaties lang op de gevel staat), op de andere deur vindt u de naam ‘deHerenschoenenwinkel’.