Woonmall Alexandrium stapt over

diz heeft alle digitale Wayfinding opstellingen in Woonmall Alexandrium Rotterdam vervangen. De oude schermen en software waren end-of-life en het Alexandrium was toe aan professionalisering. Het uiteindelijke resultaat: 7 nieuwe wayfinding opstellingen in 49 inch formaat met een nieuw slank design en up-to-date hardware en software.

Als fabrikant van public-proof oplossingen is diz specialist in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. Indien een klant ook software wenst dan schakelen wij onze softwarepartners in. Een bewezen formule die zorgt voor de perfecte combinatie en synergie tussen twee specialismen.

Met onze klanten en partners werken wij op een dynamische manier samen. De nieuwe way-finding software is vervaardigd door een softwarepartij die zich gespecialiseerd heeft in deze vorm van interactieve bewegwijzering in Winkelcentra. Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden en kunnen mutaties ook door de klant zelf worden doorgevoerd. Zo krijgt onze klant het beste van twee werelden. En zo blijft onze klant voorop lopen.

Ook op zoek naar digitale interactieve wayfinding in een publieke ruimte? diz heeft ruime ervaring, bekijk onze referenties.