Wat zijn Wandschermen en wat is de meerwaarde voor jouw organisatie?

 

Introductie

In een moderne zakelijke omgeving is het essentieel om technologie te gebruiken die zowel functionaliteit als esthetiek biedt. Wandschermen zijn een uitstekende oplossing om informatie te delen, communicatie te verbeteren en de visuele uitstraling van de ruimte te versterken. Maar wat zijn wandschermen precies en hoe kunnen ze jouw bedrijfsvoering verbeteren?

Wat is een Wandscherm?

Een wandscherm is een groot, plat beeldscherm in een behuizing, dat aan de muur wordt gemonteerd. Deze schermen kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen, zoals het weergeven van presentaties, digitale signage, videoconferenties en interactieve displays. Wandschermen zijn ontworpen om visueel aantrekkelijk te zijn en passen naadloos in verschillende openbare omgevingen, van kantoren en vergaderruimtes tot ontvangsthallen en winkels. Ook buiten kunnen deze schermen worden ingezet.

Voordelen van Wandschermen

 1. Verbeterde presentaties: Met een wandscherm kun je hoogwaardige visuele presentaties geven die de aandacht van jouw publiek trekken en de boodschap duidelijk overbrengen.
 2. Efficiënte communicatie: Gebruik wandschermen om belangrijke informatie, mededelingen en updates in real-time te delen met jouw medewerkers of klanten.
 3. Professionele uitstraling: Een modern wandscherm geeft jouw ruimte een strakke en professionele uitstraling, wat bijdraagt aan een positieve eerste indruk.
 4. Ruimtebesparing: Doordat wandschermen aan de muur worden gemonteerd, besparen ze waardevolle vloerruimte en zorgen ze voor een opgeruimde en georganiseerde omgeving.
 5. Interactiviteit: Sommige wandschermen zijn uitgerust met touchscreen-technologie, wat interactieve presentaties en een betere betrokkenheid mogelijk maakt.

Toepassingen van Wandschermen

Wandschermen kunnen in diverse sectoren en omgevingen worden ingezet:

 • Kantoren en Vergaderruimtes: Voor het weergeven van presentaties, rapporten en videoconferenties, wat de samenwerking en communicatie verbetert.
 • Retail: Digitale signage om promoties, nieuwe producten en belangrijke informatie aan klanten te tonen.
 • Onderwijsinstellingen: Gebruik wandschermen in klaslokalen en auditoria voor educatieve presentaties en interactieve lessen.
 • Evenementen en Conferenties: Voor het weergeven van programma’s, routes en live feeds, wat bijdraagt aan een georganiseerde en professionele evenementervaring.
 • Gezondheidszorg: In wachtruimtes en behandelkamers om patiënten en bezoekers te informeren over diensten, wachttijden en gezondheidsinformatie.

Hoe start je met Wandschermen?

 1. Bepaal je behoeften: Analyseer welke functies en specificaties jouw wandscherm moet hebben, zoals grootte, resolutie en connectiviteitsopties.
 2. Kies het juiste wandscherm: Selecteer hier een wandscherm dat voldoet aan jouw specifieke eisen en past bij de inrichting van jouw ruimte.
 3. Installatie: Zorg voor een professionele installatie om ervoor te zorgen dat het wandscherm veilig en op de juiste hoogte en hoek wordt gemonteerd. Wij verzorgen deze graag voor je.
 4. Configuratie: Stel de software in en configureer het wandscherm zodat het klaar is voor gebruik en eenvoudig te bedienen is. We zijn je graag van dienst met vrijblijvend software advies.
 5. Onderhoud en ondersteuning: Plan regelmatig onderhoud om de levensduur en prestaties van het wandscherm te maximaliseren en zorg voor adequate technische ondersteuning.

Conclusie

Wandschermen bieden een veelzijdige en effectieve manier om informatie te delen, de communicatie te verbeteren en de esthetiek van jouw ruimte te versterken. Ze dragen bij aan een professionele uitstraling, ruimtebesparing en interactieve presentaties. Door te investeren in wandschermen kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en een concurrentievoordeel behalen. Ontdek vandaag nog hoe wandschermen jouw bedrijf kunnen transformeren en bijdragen aan een betere service en hogere tevredenheid, en neem even contact met ons op.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze wandschermen

diz900 MB

 • H 52 x B 32 x D 7
 • Beeldscherm 22" "
 • Indoor

diz1422 Wand L

 • H 95 x B 60 x D 27
 • Beeldscherm 22 "
 • Indoor

diz1400 MB L

 • H 74 x B 120 x D 9
 • Beeldscherm 32" - 65 "
 • Indoor