Wat zijn Snackbar Zuilen en hoe verhoog je hiermee jouw omzet?

In de moderne horeca is snelheid en efficiëntie cruciaal. Snackbarzuilen zijn een innovatieve oplossing die jouw klanten snel en eenvoudig laat bestellen, terwijl jij je kunt concentreren op het bereiden van de bestellingen. Maar wat zijn snackbarzuilen precies en hoe kunnen ze jouw snackbar verbeteren?

Wat is een Snackbar zuil?

Een snackbarzuil is een bestelzuil, ook wel easy-order kiosk genoemd. Een interactief, digitaal bestelsysteem waarmee klanten zelfstandig hun bestelling kunnen plaatsen. Deze zuilen zijn uitgerust met touchscreens en gebruiksvriendelijke software die klanten door het bestelproces leidt. Ze zijn ontworpen om de klanttevredenheid te verhogen door wachttijden te verkorten en het bestelproces te stroomlijnen.

Voordelen van Snackbar zuilen

 1. Verbeterde Efficiëntie: Door het gebruik van snackbarzuilen kun je de doorlooptijd van bestellingen aanzienlijk verkorten, wat resulteert in snellere service.
 2. Verhoogde Omzet: Klanten hebben de mogelijkheid om rustig door het menu te bladeren en aanvullende items toe te voegen, wat vaak leidt tot hogere gemiddelde bestelwaarden.
 3. Kostenbesparing: Snackbarzuilen verminderen de behoefte aan extra kassamedewerkers, wat kostenbesparingen kan opleveren.
 4. Verminderde Fouten: Omdat klanten hun eigen bestellingen invoeren, is er minder kans op miscommunicatie en fouten in bestellingen.
 5. Betere Klantbeleving: Klanten waarderen de snelheid en het gemak van zelfbediening, wat bijdraagt aan een positieve ervaring in jouw snackbar.

Toepassingen van Snackbar Zuilen

Snackbarzuilen kunnen op verschillende manieren in jouw snackbar worden ingezet:

 • Zelfbediening: Klanten kunnen zelfstandig hun bestelling plaatsen en betalen bij de zuil, waardoor de wachttijden worden verkort.
 • Aanpasbaar Menu: Pas het menu eenvoudig aan om nieuwe producten, promoties of seizoensgebonden aanbiedingen te tonen.
 • Loyaliteitsprogramma’s: Integreer loyaliteitsprogramma’s om klanten te belonen voor hun herhaalde bezoeken en aankopen.
 • Gegevensinzameling: Verzamel waardevolle gegevens over klantvoorkeuren en bestellingen om je menu en marketingstrategieën te optimaliseren.

Hoe Start je met Snackbar Zuilen?

 1. Bepaal je Behoeften: Analyseer welke functies jouw snackbarzuil moet hebben, zoals betalingsopties, menuconfiguratie en integratie met jouw kassasysteem.
 2. Kies de Juiste Snackbar Zuil: Selecteer hier een zuil die past bij de grootte en stijl van jouw snackbar en die de benodigde functionaliteiten biedt.
 3. Installeer en Configureer: Zorg voor een professionele installatie en configureer de software om het menu en de bestelprocessen aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
 4. Training: Train jouw personeel om klanten te helpen bij het gebruik van de zuilen en om eventuele technische problemen snel op te lossen.
 5. Onderhoud en Updates: Zorg voor regelmatig onderhoud en software-updates om de prestaties van de zuilen te optimaliseren en de klanttevredenheid te waarborgen.

Conclusie

Snackbarzuilen bieden een moderne en efficiënte oplossing om de bestellingen in jouw snackbar te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verhogen. Door te investeren in snackbarzuilen kun je de doorlooptijd van bestellingen verkorten, de omzet verhogen en kosten besparen. Ontdek vandaag nog hoe snackbarzuilen jouw bedrijfsprocessen kunnen transformeren en bijdragen aan een betere service en hogere tevredenheid. Neem even contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze Snackbar zuilen.

diz1727 Bestelzuil

 • H 195 x B 45 x D 45
 • Beeldscherm 27 "
 • Indoor

diz327 Bestelzuil

 • H 202 x B 67 x D 45
 • Beeldscherm 27 "
 • Indoor

diz1722 Balie Bestelzuil

 • H 83 x B 48 x D 40
 • Beeldscherm 22 "
 • Indoor

Jouw online verkooppunt in de winkel

Breng jouw webshop naar de winkelvloer met een selfservice bestelzuil. Op deze wijze kun je jouw klant altijd van dienst zijn. Geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen, wij maken het jouw klant erg makkelijk! Creëer eenvoudig extra verkooppunten en voorkom dat je klant naar de concurrent gaat.

Ook meer omzet en doorstroom genereren? Tevreden klanten en medewerkers? Nooit meer NEE verkopen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies of een passende offerte.

Met een bestelzuil beschik je over een extra verkooppunt zonder inzet van personeel. Ook breng je jouw volledige online assortiment en mogelijkheden in-store beschikbaar. Op deze wijze vindt jouw klant altijd alle productinformatie, jouw winkel blijft een belangrijke bestemming voor je klant en biedt een stuk extra beleving en verbetert zo de customer experience.

Of je nu een fysiek uitverkocht artikel toch wilt kunnen aanbieden in jouw winkel, of jouw klant een snelle en efficiënte bestelmogelijkheid wilt geven in je restaurant, of in de supermarkt een zelfscan-en-go betaalzuil wilt inzetten: diz is jouw partner.

Self-service bestelzuil

 • Koppeling geïntegreerde PIN-terminal met jouw webshop
 • Koppeling bestelzuil met jouw kassaomgeving
 • Veilige softwareomgeving en fysiek veilige betaaltransacties
 • Ruim assortiment publieksbestendige modellen
 • Integratie extra hardware zoals barcodescanner, bonprinter, etc.
 • Integratie webshopplatformen zoals Magento, Woocommerce, etc.

Keuzevrijheid

Een complete oplossing gekoppeld aan jouw webshop? Of jouw eigen oplossing met jouw webdeveloper en payment provider?

In de praktijk

Bekijk hieronder de video van Intersport Twinsport over hun webshopzuilen.